Jūs esate čia

Privatumo politika

GAUKITE SLAPTAS SAVAITGALINIŲ BRAND PARDUOTUVIŲ NUORODAS: GAUTI NUORODAS

!!!DĖMESIO!!! KURIE GAUDAVOTE NUORODAS IR NEBEGAUNATE, SPAUSTI ČIA

Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas,Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymas, Europos Sąjungos asmens duomenų apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai. El. parduotuvėje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad AMBER PALETTE juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka. Prašome atidžiai perskaityti šią Politiką, tam, kad būtų teisingai suprastas AMBER PALETTE požiūris ir praktika, susijusi su Asmenų duomenimis bei tai, kaip tokie duomenys bus tvarkomi.
 
SLAPUKAI
 
Slapukai – tai nedideli informacijos failai, kuriuos jūsų naudojamo įrenginio (kompiuterio, telefono ar planšetės) naršyklė priima iš svetainės, kurioje lankotės, ir išsaugo jūsų įrenginyje. Slapukai leidžia svetainei prisiminti informaciją apie Jūsų naršymo įpročius, veiksmus bei nustatymus, kad galėtumėte naudotis visomis svetainės galimybėmis. Taip pat slapukai leidžia stebėti lankymosi svetainėje dažnumą ir rinkti bendrą statistinę informaciją apie svetainės lankytojų skaičių.
 
COOKIES (SLAPUKŲ) NAUDOJIMAS
 
AMBER PALETTE svetainėje cookies (slapukai) naudojami statistikos tikslais, vertinant svetainės lankomumą bei atskirų rubrikų populiarumą, o taip pat ir jūsų interesus. Pirkėjas, patvirtindamas Privatumo politiką, sutinka, kad jo įrenginyje būtų įrašomi šioje Privatumo politikoje numatyti Slapukai.  Jūs galite ištrinti slapukus iš savo kompiuterio ar juos užblokuoti, pasinaudodami savo kompiuteryje esančia interneto naršykle, tačiau užblokavus slapukus, dėl techninių priežasčių, kai kurios mūsų svetainės paslaugos ar duomenys Jums gali būti nepasiekiamos.
 
Jūs galite nustatyti savo naršyklę taip, kad būtų priimti visi slapukai, atmesti visi slapukai arba būtų pranešama, kai slapukas atsiunčiamas. Kiekviena naršyklė skirtinga, todėl, jei nežinote, kaip pakeisti slapukų nustatymus, pasiskaitykite jos naudojimo žinyną. Jūsų įrenginio operacinėje sistemoje gali būti papildomų slapukų valdiklių. Jei nenorite, kad slapukai rinktų informaciją, naršyklės nustatymuose atsisakykite slapukų naudojimosi. Norėdami daugiau sužinoti, kaip valdyti slapukus, apsilankykite adresu: http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/.
 
cheapbrandproducts.com interneto svetainėje naudojamų slapukų aprašymai:
 
 
KOKIAS TEISES JŪS TURITE?
Jūs turite teisę:
- gauti iš AMBER PALETTE, informaciją apie tvarkomus Jūsų asmens duomenis;
 
- reikalauti, kad neteisingi, neišsamūs ir netikslūs Jūsų asmens duomenys būtų ištaisyti
 
- reikalauti, kad Jūsų asmens duomenys nebebūtų toliau tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais.
 
ASMENS DUOMENŲ RINKIMAS, TVARKYMAS, SAUGOJIMAS
 
AMBER PALETTE gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys, kurios nurodote pildydami formas šioje elektroninėje parduotuvėje, adresu https://www.cheapbrandproducts.com ( Ši informacija apima informaciją, teikiamą pildant registracijos formą, registruojantis elektroninėje parduotuvėje, teikiant užsakymą, prenumeruojant naujienas, siunčiant pranešimus sistemoje ar kreipiantis dėl papildomų paslaugų suteikimo ar pranešant apie elektroninės parduotuvės sutrikimus. Bendrovė taip pat gali paprašyti užpildyti tam tikras formas, tam, kad Asmuo galėtų dalyvauti Bendrovės organizuojamuose konkursuose, akcijose bei žaidimuose; visas susirašinėjimas tarp Asmenų ir Bendrovės (tiek Svetainėje, tiek el. paštu); duomenys apie Asmenų naršymo elektroninėje parduotuvėje istoriją ir su tuo susijusius duomenis; Asmenų IP adresai) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:
 
apdoroti Jūsų prekių užsakymus;
išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras);
spręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu;
vykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus;
tiesioginės rinkodaros tikslais.
Registracijos el. parduotuvėje metu Jūs privalote pateikti išsamius ir teisingus asmens duomenis.
 
AMBER PALETTE gali statistiniais tikslais naudoti su Jūsų asmeniu tiesiogiai nesusijusius duomenis, t. y. duomenis apie įsigytas prekes. Tokie statistiniai duomenys bus renkami ir tvarkomi taip, kad neleistų atskleisti Kliento asmens tapatybės arba kitų asmens duomenų, pagal kuriuos būtų galima nustatyti asmens tapatybę.
 
INFORMACIJOS APSAUGA
 
Tvarkydamas ir saugodamas Jūsų asmens duomenis AMBER PALETTE įgyvendina organizacines ir technines priemones, kurios užtikrina asmens duomenims apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.
 
 ASMENS DUOMENŲ PERDAVIMAS TREČIOSIOMS ŠALIMS
 
AMBER PALETTE neatsako už Jūsų asmens duomenų tvarkymą tretiesiems asmenims priklausančiose interneto svetainėse taip pat ir tais atvejais, kai į jas Jūs patenkate per mūsų svetainėje esančias nuorodas. Todėl rekomenduojame susipažinti su kiekvieno tinklapio privatumo sąlygomis atskirai. Mūsų portalo lankytojų duomenys yra saugomi nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo ir neleistino naudojimo.
 
PRIVATUMO POLITIKOS KEITIMAS
 
www.cheapbrandproducts.com turi teisę keist privatumo politiką bet kuriuo metu. Atlikus pakeitimus privatumo politikai, mes atnaujinsime data šio dokumento apačioje. Mes Jus raginame dažniau užeiti į šį puslapį tam, kad būtūmėt informuoti apie tai, kaip mes saugome Jūsų asmeninę informaciją. Jūs sutinkate, kad tai yra Jūsų atsakomybė tikrinti šią Privatumo Politiką ir sužinoti apie Privatumo Politikoje įvukusius pakeitimus.
 
SUTIKIMAS SU PRIVATUMO POLITIKA
 
Naudodamasis šia svetaine Jūs sutinkate su pateikta svetainės privatumo politika. Jeigu nesutinkate su pateikta privatumo politika, prašau nesilankyti šioje svetainėje.
 
KONTAKTINĖ INFORMACIJA
 
Jei turite klausimų ar pastebėjimų dėl privatumo politikos, susisiekite su mumis el. Paštu info@cheapbrandproducts.com. Temos laukelyje įrašykite „Privatumo politika’’.
 
Šis dokumentas paskutinį kartą buvo atnaujintas 01.01.2018